lauantai 4. tammikuuta 2014

Joululahjoja

Mä kirjoitin tuolla joulublogini puolella muutamia toiveita joulupukille.
Pukki vaan toikin paljon enemmän mitä osasin odottaakaan! Julgubbe oli kyllä ihan ääreist kiltti! Ja ilmeisesti minäkin?

Sain ehkä maailman ihanimman korun, mitä en tod. osannut kuvitellakaan.
I-ha-nan mittatilaussormuksen, johon oli laserkaiverrettu lastemme nimet ja toisella puolella heitä symboloimassa kolme timanttia. Mä olen niin myyty ja tuijottelen oikeaa nimetöntäni epäuskoisena vähän väliä. Mutta siinä se on, enkä ikinä, IKINÄ ota sitä pois!Tämän lisäksi ei olisi tarvittu kyllä enää yhtään mitään. Paketista kuitenkin kuoriutui ihana harmaa/glitter Guessin pipo. Nyt riittää kotiäitylin elämässä kimallusta :)


Ja sainpas vielä suunikin makeaksi, eli kaksi rasiallista lempparisuklaatani. Ja voin kertoo, että kuvassa oleva kolikko on vihoviimeinen. Auts.
4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun aloitit uuden blogin. Kuulolla ollaan :)
  Ja Wau mikä sormus. Todella kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun mulla on lukija <3
   Toi on kyllä oikeesti ihan unelmasormus, mä olen ihan sekaisin siitä :)

   Poista
 2. Sinä teit sen - mahtavaa ja kiitos! Sulla on tässä siis jo seuraavakin lukija (kaikkien ei-ääneen-ilmoittautuneiden lisäksi). Ei ihme, että olet sekaisin sormuksesta: todella kaunis ja kaunis ajatus myös sen takana - kaikin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Ajatus oli kyllä kaunein ikinä ja sormusta on kuulemma hartaudella jo lokakuusta asti suunniteltu ja tehty. Otettu olen!

   Poista