torstai 9. tammikuuta 2014

Keväistä kääretorttua

Siis mä en oikeesti yhtään odota vielä kevättä, vaan sitä LUNTA ja TALVEA. Joka puolelta saa jo kuulla ja lukea keväästä.. Mä tein 'keväistä' kärtsäriä ihan vaan sen takia, että joululeivonnan maut, mausteet, suklaa ym. saa jäädä taa hetkeksi. Kaipaa sitä ihminen jo vähän vähentämistä vaihtelua herkutteluunkin..

Kääretortun väliin laitoin valkosuklaalimerahkaa, johon sekoitin kermavaahtoa, raastettua valkosuklaata ja puristin sitruunastakin vähän mehua. Kääretortun pohjan tein tietenkin Kinuskissan ohjeella.

Raikas ja hyvä torttuhan siitä tuli. Ihan näillä puheilla menen leikkaamaan itselleni siivun. Sulle myös virtuaalinen pala torttua, tässä! :PMulle on täysi arvoitus miksi tuo vaakakuva tortusta kiepsahti pystyasentoon! Kuvakansiossani se on ihan oikeinpäin mutta kun lataan sen tänne, tulos on tuo. Sekin on varmaan sekaisin näistä vuodenajoista, kun talvipakkaset pitäisi paukkua ja raukka on kevättorttu. Voi hänt.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tortusta! Olen koko päivän miettinyt mitä tekisin sunnuntain vieraille kahvin kanssa. Tässä voisikin olla vastaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Jos jotain torttuun lisäisin, niin siihen olisi voinut sipaista kerroksen vaikka lemon curdia! ..Ei sattunut olemaan kaapissa..

      Poista