tiistai 14. tammikuuta 2014

Sisustusunelmia (vai painajaisia?)

Meidän olohuoneen piti kokea muutos jouluun mennessä. No, kaikista kiireistä johtuen sinne tuli vaan uudet verhot ja matto. Nyt muutos saa luvan jatkua. Suunnitelmat elää jatkuvasti, mikä on mulle tyypillistä. Päättämätön!
Mutta pähkinäiset sohvapöytä ja TV -taso on tilattu, ne tulevat muutaman viikon kuluessa.

Uutta sohvaa on metsästetty kissoin ja koirin. Nyt se on mahdollisesti löytynyt, jokaisen lapsiperheen unelma painajainen, valkoinen kulmasohva! Tarkemmin ottaen ilmeisesti tuo alimmainen. Vielä ei ole tilausta tehty..
Puolustukseksi pitää sohvan (ja omien tahtotilojeni) puolesta sanoa, että tuleva sohva on päältä nahkaa ja sivuilta keinonahkaa, joten olisi helpommin puhdistettavissa kuin normi kangassohva - VAI? Hyvät hoitoaineetkin huonekalukaupassa katsastin.
Piakkoin on tehtävä päätös tästä, mutta monesti olen sohvan sieluni silmin olkkarissa nähnyt..
Ja tuo aikansa elänyt ja plöhjö nykyinen sohvamme muuttuu mielessä koko ajan vaan tylsemmäksi.. ;)4 kommenttia:

 1. Lapsiperheen arjesta en osaa sanoa, mutta aikaisemmin kissoja kasvattaneena voin kyllä todeta valkoisen nahkasohvan olevan helppohoitoinen. Nahkapinnasta monet liat ja tahrat on helppo vain pyyhkäistä pois, ja pahempiakin tahroja voi hangata kovemmin kuin kangassohvasta. Nahkapinta on myös kulutuksen suhteen kestävämpää (pikkukissoilla oli suhtellisen terävät kynnet, ja nahkapinta kesti nekin), eikä se kerää tyynyjen sisään pölyä kuten kangassohva. Värin puolesta voi plussaksi laskea sen, että valkoisena isokaan sohva ei näytä isolta. :) Itselläni on iso valkoinen nahkainen kulmasohvadivaani, josta en luovu ikinä ( tai ainakaan ennen kuin se joskus hajoaa tai muutan jonnekin minne se ei sovi) ja sitä edeltäneetkin 3 + 2 istuttavat sohvat olivat valkoiset nahkaiset (kestivät tosi-moni-kissa-taloudessa 15 vuotta ja jatkavat edelleen vanhempieni olohuoneessa virkaansa). Sitä paitsi valkoiseen sohvaan on superhelppo tuoda vaihtelua erivärisillä tyynyillä ja torkkupeitoilla! ;)
  Mutta vielä pähkinäisestä sohvapöydästä - teethän siitä sitten postauksen? Sellainen on nimittäin itselläni hakusessa, mistään ei vaan löydy "sitä oikeaa".
  ps. Kiva kun jatkoit bloggaamista joulun jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla kokemuksia, KIITOS! :) Ja voin kertoa, että näillä suosituksilla nyt sitten soitin ja tilasin valkoisen sohvan :D Nyt olisi sitten pari viikkoa odottelua..
   Pähkinäpuiset kalusteet tilattiin puusepältä, mutta siis ehdottomasti teen niistä sitten postauksen, kun saadaan ne kotiutettua :)
   Kiva kyllä olla blogielämää joulun jälkeenkin ja kiva kun löysit tänne! <3

   Poista
  2. Onnea hyvästä sohvavalinnasta! :)
   Itselläni bloggailu katkesi jouluun, kun kaikki vempeleet päättivät kerralla hajota (kännykkä edelleenkin huollossa, uusi tietokone toistaiseksi hankkimatta, toista tablettia en taida edes hankkia), niin ei ole tuo bloggailu oikein onnistunut. Ja työpaikan koneelta on pääsy bloggeriin estetty... mutta toivottavasti tilanne on parempi ensi jouluun mennessä, ja ehkä työkiireetkin sitten jo hieman hellittävät ja aikaa jää kotoiluunkin.
   Jään innolla odottamaan kaluste (ja muitakin!) postauksiasi. :)

   Poista
  3. Jeee, kiitos! Ihan innoissani olen, että päätös tuli tehtyä :) Toivottavasti tosiaan laitteet kunnossa sopivasti ennen joulua, että voidaan taas hössöttää.. ;)

   Poista