torstai 23. tammikuuta 2014

Suklaakakkua hedelmillä

Leivoin äitini eilisille yllätyssyntymäpäiville suklaakakkua. Koristeena tällä kertaa hedelmiä, jotka sopivat makean kakun vastapainoksi aivan älyttömän hyvin, suosittelen!




                       Tänään vielä pillinpuhaltajan kanssa vietettiin rääppiäisiä lounaan jälkeen :P


                                      Kakku on leivottu tällä ohjeella. Herkuttelemisiin taas!

6 kommenttia:

  1. Onpa ihana kakku, tosi kauniisti koristeltu! Makukin on varmasti ollut herkullinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) ..tuli laitettua noita hedelmiä vähän runsaasti, mut ne oli niin kauniita etten voinu itelleni mitään :D

      Poista
  2. Herkullisen näköinen, olisipa päässyt maistamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvältähän se maistui ja vieläkin löytyy pieni pala jääkaapista, kun kerralla sitä ei voi isoa palaa syödä - melko tuhti cake :P

      Poista
  3. Onpa kaunis koristelu! Joskus vähemmän on enemmän, mutta tässä tapauksessa jokainen koriste on kyllä paikkansa ansainnut. Ihana. Täytyypä käydä kurkkaamassa myös tuo resepti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hedelmillä on jotenkin lupa koristella runsaammin :) Resepti on loistava, olen tehnyt tuolla reseptillä suklaakakkua monia kertoja.. (Tärkeää on valkuaisten ja keltuaisten tarkka erottelu, nimim. on tullut mokattua sen kanssa kerran, pari..' :)

      Poista