maanantai 27. tammikuuta 2014

Raikastunut olohuone

Valkoinen sohva in da house! Tuntuu, että koko perhe pienimpiä myöden ovat innoissaan muutoksesta ja olohuone on selkeästi raikastunut entisestä. Äidin pikku stailaajat olivat mukana sohvan kuvaamisessa ja ilmeisesti tyynyt ja tulppaanit ainakin piti laittaa välillä uuteen uskoon.. :)
Sohvatyynyostoksille pitäisi ehdottomasti päästä. Kaikki vanhat näytti niin tylsiltä.. 
Mieskin on ihan samaa mieltä. Not! :)


Hortonomin sormet tulppaanikimpussa. 
No, kimpusta päätellen äitikään ei hirmu lahjakas kukkasaralla ole..Pienimmän uusimpia taitoja, istuminen ja polvilleen nousu, vaikka lyhtyä vasten (apua)!


Uppista!


Olkkarin 'big picture'. Sohvapöytäarkut ja tuo oikealla näkyvä TV -tasohan saa pian huutia, mutta siitä sitten lisää, kun uudet huonekalut tulevat kotiin saakka.. 


Iloista maanantaita ja uutta viikkoa!! 8 kommenttia:

 1. cute! i love how white sohvas look but i am more than sure in our family it would be dirty in days!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) There's three little 'monkeys' living in our family, so there is a big chance that I get to wash nice marker paintings out of the sofa one day - but until that I'm enjoiyng the new look :D

   Poista
 2. Tosi kivalta näyttää! Sisustuskärpänen on käynyt meilläkin, mutta kiikutin maton takaisin kauppaan. Ei sopinut sittenkään vaikka niin olisin tykännyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis :) Meillä sitä kärpästä ei olekaan näkynyt jostain syystä moneen vuoteen, eli ihan virkistävää laittaa jotain uusiksi! Varsinkin kun viettää tässä elämäntilanteessa paljon aikaa kotona.

   Poista
 3. Näyttää tosiaan kivan raikkaalle! Ihania nuo pienet apulaiset. Tuossa vaiheessa intoa avustamiseen riittää ja täytyy se apu ottaa tietysti vastaankin. Muuten on turha ihmetellä miksi eivät auta kun ovat isompia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) On ne niin ihania! Hortonomi on kovin innostunut tiskaamisesta ja sitä lutraamista ei saakkaan kovin helpolla loppumaan :)

   Poista
 4. Huoh... on se kaunis! Väittäisin loisto-ostokseksi, istuu hyvin paikalleen. :) Ja kyllä sun täytyy uusia tyynyjä saada. Munkin täytyy. Hirvee tyynykuume! :D Ja nyt kun katson noita tulppaaneita, niin tuli tulppaanikuumekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Ja kiitos vielä kun suosittelit ja kerroit kokemuksia. Tosi tyytyväinen olen kyllä tähän ostokseen :) Samaa mieltä, tyynyjähän on saatava. Ja toisaalta, mahtaakohan mies edes huomata, jos ne vaan 'ilmestyy' tuohon sohvalle.. ;)

   Poista