torstai 14. toukokuuta 2015

VÄRIT KOTONA: Sininen

Sain värihaasteen Emoselta Tipulassa -blogista. Kaunis kiitos!

Ideana värihaasteessa on siis esitellä viisi kotoa löytyvää väriä jokainen omassa postauksessaan sekä haastaa mukaan joka kerta yksi bloggaaja. Värejä meidän kodista on vähän vaikea löytää - mutta värihän se on harmaakin, vai..?! ;) Ja haastamistakaan en lupaa, nimittäin värihaastekin tuntuu pyyhkäisseen jo monen lukemani blogin kodin sisutuksen lävitse.

Aloitetaan kuitenkin sinisestä. Yläkerran lastenhuoneen yksi seinä on toistaiseksi vielä vaaleansininen. Samoin 4veen lempipeitosta ja parista tyynystä väriä löytyy. Miltäköhän vuosikymmeneltä tuo täkki muuten mahtaa olla?

 
 
Äitienpäivälahjaksi sain Escadan uuden kesätuoksun. Josta pääsemmekin seuraavaksi varmaan turkoosiin, jota meiltä myös vähän sieltä täältä löytyy.
 
Teemaan 'sopivasti' mielikin on tällä hetkellä sininen. Kova huoli läheisen terveydentilasta ottaa koville. Alkushokin jälkeen onneksi auringon paisteen myötä mielikin hieman toiveikkaampi.
 
PAREMPAA HELATORSTAITA SINULLE ❤ 

6 kommenttia:

 1. Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen! :)

  Läheisellesi toivotan paljon tsemppiä ja sinulle jaksamista! Toivottavasti asiat kääntyvät parhainpäin!

  VastaaPoista
 2. Voi kurja. Toivon minäkin, että asiat kääntyvät paremmiksi ja saatte jättää huolet taaksenne ♥ Rentouttavaa viikonloppua, joka toivottavasti tuo aurinkoa mielelle ja maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pelko on kova, ettei niin käy. Mutta toivossa on elettävä. Kiitos Anu ❤

   Poista
 3. Paljon halauksia ja voimia Miru. Toivottavasti asiat menevät parhain päin ja aurinko tuo valoa ja iloisia ajatuksia.

  VastaaPoista