sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ruokapöydän tuolit

Joku tarkasti blogiani lukenut voi ehkä muistaa, että hankin vastikään vielä edellisessä kodissa asuessamme keittiöön tuolit. Aviomies oli hirmuisen 'mielissään', kun ilmoitin miettiväni niiden tilalle taas uusia tuoleja. Se katse. Jotain sukua sohvatyyny -ilmeelle. MUTTA kalliita 'vanhat' tuolit eivät todellakaan olleet ja käyttöön nekin jäävät tavalla tai toisella. Varatuoleja tarvitaan aina, vai..? Eli löysin mielestäni ihan hyvät tekosyyt uusien tuolien hankkimiseen ;) Törmäsin näihin tuoleihin Sisustustehtaalla, eikä tarvinnut sen pidempään miettiä. Taas on keittiö yhden askeleen lähempänä mieleistä.
Paitsi, että täytyy varmaan vielä hetken kerätä rohkeutta ennen kuin kerron miehelle, että se seuraava askel liittyy keittiön kaappeihin, jotka olis huomattavasti paremmat tasaisina, ilman uria ja mieluiten korkeakiiltovalkoisina?

 
 
 

 
Täällä viikonloppu saatellaan loppuun terassiprojektin parissa. Ihana fiilis kun pihalla tapahtuu edistystä. Ja löytyyhän ulkoa jo valmis parvekekin, laitankin siitä raporttia tulemaan piakkoin!
 
AURINKOISTA SUNNUNTAITA!

10 kommenttia:

 1. Tuolta sisustustehtaalta on meillekin kotiutunut muutama juttu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustustehdas on kyllä aikamoinen aarreaitta! :)

   Poista
 2. Voi nuo tuolit ovat ihanat! Ovat omallakin haavelistallani kun ruokapöytämme tuolit menevät vaihtoon. Ja se hetki saisi minun puolestani olla pian. Palkitsevaa, kun joku kohta kotona tulee "valmiiksi" ja silmä lepää. Tuo riski siinä tosin aina on, että viereinen juttu alkaa vaivata enemmän ja enemmän ja työt laajenevat ;) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, tykkään myös. Sopivat hyvin yhteen baarijakkaroiden kanssa, kun ovat kummatkin malliltaan tuollaisia kuppeja :) Ja riskit on todellakin suuret! :D Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Minulle ihan uusi paikka, saakos kysellä tarkempia tietoja tällaisesta aareaitasta =) Uoeat tuolit olet todellakin löytänyt!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suveliina! :) Ylhäisten sisustustehdas löytyy Salosta, vanhasta näkkileipätehtaasta osoitteesta Ylhäistentie 3. Kahdessa kerroksessa KAIKKEA sisustamiseen - design -tuotteista edullisiin sisustuslöytöihin, laidasta laitaan :) Kannattaa käydä tutkailemassa!

   Poista
 4. Tyylikästä! En yhtään muistanut tulla huikkaamaan eilen tänne, mutta Tipulasta löytyy sinulle ja kodillenne haaste! :)

  http://tipulassa.blogspot.fi/2015/05/varit-kotona-punainen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen! Ja hei kiitti haasteestakin, käyn kurkkaamassa hetimiten :)

   Poista
 5. Kivan näköiset tuolit. Itsekin haaveilen, josko kesän jälkeen uusisi kodin ruokaryhmän. Täytyy alkaa vain säästämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani! :) Tähän hankintaan ei onneksi paljon tarvinnut budjetoida, oikeisiin designtuoleihin pitäisikin säästää ja pitkääään..

   Poista