keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Sadepäivän hampurilaisbaari

Vaikka ostinkin hampurilaissämpylät ja pihvit valmiina, silti hamppiksista sai ihanan kotikutoisia kun itse paistoi, maustoi ja täytti. Eipä tarvinnut lapsia kehottaa kahdesti syömään. Niin yksinkertaista, nopeeta ja kivaa syömistä :) Ruisleivän väliin kiepaistu burgerpihvi se vastaa hyvää olikin :P


 
 
Ja jos joku kysyy, niin ei ollut meidän palohälyttimet jotka ulvoivat, kun sämpylät vähän ottivat väriä... ;P
 
KIVAA KESKIVIIKKOA!

10 kommenttia:

 1. Hih!:) Kotihampparit on niin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :P Varsinkin kun löysin (itselleni) uuden tuotteen kylmähyllystä, sellaisia raakoja suomalaisia burgerpihvejä :)

   Poista
 2. Nam, herkullista :P Meilläkin syödään kotihamppareita säännöllisesti. Nuo valmiit pihvit ovat todella käteviä, ja oikein hyviäkin kun ovat kunnollisista raaka-aineista tehtyjä. Lapset, ja aikuisetkin tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tulla meillekin säännölliseksi arkiruokalistalle :)

   Poista
 3. Herkullisen näköistä! Luomukolaa, enpä ole ainakaan täällä päin tuollaiseen törmännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomukola oli mullekin ihan uusi tuttavuus, mies tuon jostain löysi :)

   Poista
 4. Tiedän, mitä meillä syödään huomenna. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä jos sait tästä ideaa! Mä ainakin janoan uusia ruokaideoita- tuntuu, että meillä pyörii samat safkat viikosta toiseen..

   Poista
 5. Ei me ainakaan olla kuultu mitään ulvomisia - jostain muualta niiden on täytynyt tulla ;) Voi nyt alkoi tehdä hurjasti mieli kotihamppeja. Taisi tulla meillekin selko yhteen tämän viikonlopun ruokaan. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä oppinut käyttämään induktiota ja sössin sen kanssa aina välillä ;) Ja siitähän (naapurin) palohälyttimet tykkää.. ;D Hamppeja olisi meillä mennyt enemmänkin, mutta piffit loppu kesken. Kivaa viikonloppua Anu!

   Poista