perjantai 24. huhtikuuta 2015

Jakkaroita ja mustikanvarpuja

Tulin esittelemään meidän uudet baarijakkarat, jotka loppujen lopuksi löysin Ikeasta. Eikä varmaan yllätä ketään, että löytyi sieltä vähän muutakin mutta niistä vähän myöhemmin.. Viikon käyttökokemuksen perusteella voin kertoa, että tukevat tuolit tuli ostettua ja niissä on tosi hyvä istua. 4 -vuotias notkuu nykyään baaritiskillä alituiseen tilauksiaan tehden. Ja äitihän palvelee 24/7.

 
 
 
 
 
Taannoin saamani kukkakimpun seassa oli koristeena mustikanvarpuja ja kun kukat nahistuivat, huomasin että mustikka kukoistaa niidenkin puolesta! Satoa odotellessa.. ;) Ja ei voi mitään, niiiin olen ihastunut noihin Vahen purkkeihin ja purnukoihin, niin kuin taitaa olla moni muukin? :)
 
RENTOA PERJANTAITA!
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Mulla on keittiössä tuo sama Vahen suklaalevite. Oon syönyt lusikalla suoraan purkista, kun on niin hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä avannut, epäilen että mulla käy just samalla tavalla :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköiset tuolit! Meillä oli jokin aika sitten vastaavien baarijakkaroiden etsintä, mutta nuo tuolit minulla jäivät täysin huomaamatta Ikeassa (vaikka sielläkin kyllä kävin). Olethan muistanut varata myös äidin happy hourin tuohon baariin? Aika, jolloin äiti istuu baarin puolelle ja muut passaavat ;) Kivaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulle jäi käsitys, että tää on aika uusi tuote Ikeassa? Voin olla väärässäkin.. Ja toi äidin happy hour kuulostaa niin kertakaikkisen hyvältä, että se käytäntö toimeenpannaan heti ja mieluiten jatkossa viikottain! :D

   Poista
 3. Näyttää todella kivalta! Ihania nuo mustikanvarvut, kiva poikkeus perinteisiin maljakkoon laitettaviin :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varvut yllätti mutkin, vaikka tuskin tästä mustikkapiirakan leivontaan pääsee.. ;)

   Poista
 4. Blogissani on sinulle haaste, mikäli aika antaa myöden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tää taitaa olla jo kolmas haaste, joten nyt on jo pakko ajan antaa myöden :D

   Poista