torstai 16. huhtikuuta 2015

Avajaishumua Murenassa

Paikallinen herkkukauppa Murena avasi ovensa uusissa isommissa tiloissa maanantaina. Kävin haistelemassa ja (maistelemassa!) avajaismeininkiä paikan päällä. Mun mielestä on aivan superia huomata, miten Salossa on näinä haastavina aikoina hyvin oivallettu yhteen hiileen puhaltamisen merkitys ja Murenakin tekee yhteistyötä monen salolaisen yrityksen kanssa. Blogi-illassa olivat mukana kynsistudio/valokuvaamo Le Blank, kampaamo Hair Studio Maicci (jotka kummatkin muuttavat pian Murenan naapuriin) jäätelönvalmistaja Herrgårdglass sekä ravintola Salon Seurahuone.

Mitä muuta pieni ihminen muka onnenhetkeensä tarvitsee, jos kynnet ja hiukset on hyvin ja nenän edessä seudun parhaat herkut! Olipas muuten rentouttavaa irrottautua hetkeksi tästä muuton järjestelyrumbasta ja ihmetellä silmät pyöreinä laajentunutta herkku- ja tavaravalikoimaa. Herkkuja kaikille aisteille. Katso vaikka. 
 


  

 
 
 
 
 
Murenasta löytyy myös lastenpuoli, joka on jokaisen pikkuprinssin ja -prinsessan unelmanurkkaus ja täynnä toinen toistaan ihanampia leluja ja herkkuja. Siellä on kuvissa vilahtava pikkuruinen laiskanlinnakin, johon istuessa eteen kannetaan tabletti ladattuna lastenohjelmilla! Tämä mutsi siis ottaa seuraavaksi lapset mukaan ilman pelkoa siitä, ettei saisi shoppailla rauhassa. Rauhaahan siinä nimittäin tarvitaan, kun tutkii Murenan yli 3300 myynnissä olevaa artikkelia :D Niistä muutama lähti mukaan ostoskoreihimmekin, kun Life in Order Iinan kanssa vauhtiin päästiin.
Kotiin päästyäni ilta menikin kevyesti raparperivadelmalimun ja Seurahuoneen passionmoussekakun parissa. Ja ihmetellessä ihania tuotteita, joita saatiin mukaan testattavaksi. Loistava ilta, kiitos kaikille rohkeille ja mahtaville yrittäjille sekä kanssabloggareille!
 
Ja te rakkaat lukijat saatte Murenassa asioidessanne ostoksista -10% alennuksen, kun muistatte kassalla mainita blogini nimen. Ja aikaakin on toukokuun loppuun saakka - kannattaa ehdottomasti poiketa!
 
ILOISTA TORSTAITA!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Tänään Murenassa on lastenpäivä ja taas tekisi mieli käväistä.. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa, uudistunut liike on avara ja valoisa - ja lisääntynyt valikoima saa pään ihan sekaisin :D

   Poista
 3. Oli mukava tavata teitä kaikkia. Yllätyin oikein kuinka paljon Salosta että lähialueelta löytyikin monta bloggaaja kiva blogin kera. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Elisabete :) Oli kiva nähdä ja toivottavasti törmätään taas!

   Poista