perjantai 13. helmikuuta 2015

Splizzaperjantai!

Tulee kohta vuosi, kun kävimme ensi kertaa herkkulounaalla Splizzerian avatessa ovensa täällä kotikonnuilla ja siitä on tullut ihan meidän kantispaikka. Aloin jo kaivata uusia makuja listalle - eikä toiveen täyttymiseen kovin kauaa mennyt, sillä Splizzeria lanseerasi nyt uuden makuparin Tokyo/Falafelin! Tokyo sisältää japanilaisittain maustettua jauhelihaa, wasabi-cremeä, katsuobushi-tonnikalahiutaletta, inkiväärilastuja ja tuoretta korianteria. Falafel -puoliskossa taasen on falafelin lisäksi fetajuustoa, punasipulia, curry-korianterijugurttia, grillattua munakoisoa ja tuoretta korianteria.

Eikö kuulostakin hyvältä? Ainakin maistuu, nimittäin en ehtinyt napata kuin yhden ainokaisen kuvan avattuani tuoksuvan splizzalaatikon :D Syömisen ohessa omaa viihdettänsä tarjoilee nuo ohuen ohuet katsuobushi-tonnikalahiutaleet, jotka tanssivat kuuman pizzan pinnalla kuin perhoset :D

Splizzeria löytyy muuten tätä nykyä myös Turusta ja Helsingistä - kannattaa käydä herkuttelemassa :P Vai oletko jo käynyt testaamassa..?

 
HERKULLISTA PERJANTAITA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti