sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Jännän äärellä

Täällä Arkilovessa pitelee hiljaista - mutta ei tosielämässä! Hiljaisesta ei nimittäin ole tietoakaan. Jännän äärellä ollaan, kun kotimme meni juuri myyntiin ja uuteen kotiin matkamme toivottavasti pian vie ♥ Täällä ollaan siis siivottu isolla S:llä, huh! Alla pari kuvaajan ottamaa kuvaa asunnostamme. 
RENTOA SUNNUNTAITA JA REIPASTA ALKAVAA VIIKKOA!

12 kommenttia:

 1. No, jos hinta on kohdillaan, niin noin upea asunto menee kyllä varmasti nopeasti kaupaksi! Taitaa olla aika uusikin? Lisätilaako kaipaatte? Onnea asuntokauppoihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnankin pitäisi kohdillaan olla - joten toivotaan että joku löytää tästä pian uuden kodin :) Tää on rakennettu 2007. Ja tämä perhe huutaa lisätilaa :D ..Vaikka kovasti paljon tästä kodista tykkäänkin ♥

   Poista
 2. Noin kaunis asunto menee varmasti nopeasti kaupaksi! Täällä on sama rumba edessä. Viikonloppu mennyt muuttolaatikoita täyttäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Huh, en sitä rumbaa kauheen innolla odota, mutta onneksi lopussa kiitos seisoo :) Tsemppiä teille muuttoon!

   Poista
 3. Kauniita kuvia kauniista kodista! Toivottavasti saatte asunnon myytyä pian ja pääsette suuntaamaan kohti uutta kotia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen! Näin me toivotaan ja uskotaan :)

   Poista
 4. Peukut ovat täälläkin pystyssä, että kauppa käy pian! Teillä on kyllä niin kaunis koti, että niin varmasti käy ilman lisäpeukkujakin ;) Joko teillä on uusi koti olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, peukkuja aina tarvitaan :) Uusi kotikin on jo olemassa :)

   Poista
 5. Tsemppiä kauppoihin! Millaisesta kodista haaveilet nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suska! Haaveilen tilavammasta kodista ja se meille tuleekin, mutta itse THE haavekotiin ei ole varmaankaan varaa - onkohan koskaan :D

   Poista
 6. Onnea asunnon myytiin ja tsemppiä kaikkeen sen tuomaan hommaan. :) Itsellä vielä hyvin muistissa nuo siivoamiset ja muuttamiset, puuh!! :D Toivottavasti saatte pian asunnon myytyä. Onko uusi jo katsottuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, sitä tarvitaan - isolla kädellä! Ainakin paljon kiinnostuneita löytynyt, se on positiivista :) Ja uusikin koti jo löytyy - siitä toivottavasti pian lisää :)

   Poista