maanantai 31. elokuuta 2015

Värikästä satoa ja syyskuuta!

Elokuun viimeisen päivän sato oli pieni, mutta sitäkin tärkeämpi. Ja niin värikäs! Voiko mitkään karkitkaan edes näyttää näin houkuttelevilta ja herkullisilta?
Oranssi paprika on meidän 4veen oma projekti ja taidolla sitä onkin kasteltu, niin kaunis siitä tuli. Ja uusia on jo tulossa :)
Chilit on korvamerkitty isännälle ja rohkeasti hän niitä ruokansa joukkoon koittaakin sujauttaa, vaikka vähän taitaa pistää puhalluttamaan ;) Lavankaulusviljelmän sipulit ja herneet alkavat myös pikkuhiljaa saada kokoa. Kaikenmoinen viljely ja istuttaminen jäivät tänä keväänä muuttoruljanssin alle, mutta ensi vuonna uudestaan uusin aikatauluin! Ja nyt näistä kokeiluista on myös selkiytynyt ajatus siitä, mitä ensi vuonna istutellaan. 
Elokuu on ollut täynnä poikkeuksellisen vaikeita päiviä. Eikä syyskuusta ole tulossa yhtään sen helpompi. Siksi ammennan itselleni kaikki pienetkin elämän väripilkut, jotka kiinni saan.

13 kommenttia:

 1. Kaunista, värikästä satoa. Lapselle on palkitsevaa nähdä pitkän kasvatusprojektin tulos :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta! Lapset on vähintäänkin yhtä innoissaan kuin äiti :D

   Poista
 2. Aika laihaksi jäi meidänkin sato ja nyt näyttää, että omenatkin ovat tänä vuonna madon syömiä. :( Tsemppiä syyskuuhun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi auts. Meilläkin suunnitelmissa laittaa omppupuita, kunhan pihatyöt tuosta nytkähtävät eteenpäin.. Pitääkin tsekata äitini puutarha, missä hantissa omenat ovat.. Kiitos Heidi ♥

   Poista
 3. Tsemppiä syyskuuhun täältäkin!!! ♥
  Meilläkin jäi tosi laihaksi tämän vuoden sato. Porkkanatkin ovat vain muutaman sentin mittaisia, ei niistä paljon iloa ole. Tai on ollut iloa, kun olen naureskellut omia puutarhurin taitojani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne ♥
   Yhtenä vuonna laitoin porkkanoita, enkä oikein onnistunut niin en ole niitä enää istutellut ;) Hyvä että iloa jossain muodossa piisaa :D

   Poista
 4. Ah niin kaunista, luonto se pukkaa kukkasia myös vihannesten ja marjojen muodossa. Upeaa viikkoa Miru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee ♥ Kiitos samoin sulle Tiia! :)

   Poista
 5. Syksyn värit ovat niin kauniita. Piristävät mieltä, kun muuten alkaa säät olla mitä ovat.

  VastaaPoista
 6. Kauniin värikkäät satokuvat :) Tsemppiä alkaneeseen syyskuuhun!

  VastaaPoista
 7. Vähän on enemmän kuin mitään! Herkullusen värikästä :)

  VastaaPoista