AINEKSET
200 g
| ||
3/4 dl
|
sokeria
| |
3 1/4 dl
|
ruisjauhoja
| |
3/4 tl
|
leivinjauhetta
| |
Täyte
| ||
8 dl (400 g)
|
tuoreita mustikoita
| |
n. 1 dl
|
sokeria
| |
1/4 dl
|
perunajauhoja
|
VALMISTUSOHJEET
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää ruisjauho-leivinjauheseos. Erota taikinasta vajaa 2/3 ja taputtele se uunivuoan (Ø 18 - 20 cm) pohjalle ja reunoille 3 - 4 cm korkeudelle. Taputtele loppu taikina leivinpaperille kanneksi ja laita se jääkaappiin hetkeksi. Lisää mustikoihin sokeri ja perunajauho. Kaada seos vuokaan. Aseta kansi päälle. Paista 200 asteessa n. 40 min. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa. (Valion ohje)
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!
Nam pakko olla mielettömän hyvää <3 Herkullista viikonloppua!
VastaaPoistaSiis se on! Suosittelen testaamaan - mikään ei oo noin helppoa tehdä :D
PoistaMustikkakukkoa on varmaan kokeiltava! Muikkukukosta en välitä, lanttukukko on ihanaa, viikonlopputerkuin Suska.
VastaaPoistaEhdottomasti! NIIN hyvää :P Lanttukukko kuulostaa myös tosi herkulta. Lanttu on ihan suosikkini :)
PoistaTyöpaikkani ruokalassa on ollut useasti jälkiruokana mustikkakukkoa, se on aivan taivaallisen hyvää! Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä reseptiäisi :)
VastaaPoistaSe on kyllä ihanaa - testaa ihmeessä! Kerro sitten oliko yhtä hyvää :)
Poista