torstai 16. heinäkuuta 2015

Metsäretkellä

Meidän rymyperhe kävi säikyttelemässä metsän eläimet ja löysi sienien lisäksi ison satsin pulleroita metsämansikoita. Aikamoisen upeat kalliotkin tuli metsässä vastaan ja esikoisen kiipeilyjalka alkoi välittömästi vipattaa :) Asuinalueemme lähellä on monia pronssikautisia hautaröykkiöitä ja taas löydettiin yksi uusi kohde, jota ei oltu edes merkattu viitoin tai kyltein. Mietittiin miehen kanssa, että jos tällainen historiallinen nähtävyys olisi jossain suurkaupungissa, niin sinne olisi jonoa alituiseen. Täällä niitä saa enemmän kuin rauhassa tutkailla. Metsäretket on kyllä ihan parhaita kesäretkiä ja lapsille aina suuri elämys ♥

 
 
 
 
 
 
 
 

20 kommenttia:

 1. Metsäretket on kyllä <3! Ihania kuvia olet myös ottanut ja ihanaa tuo sinun sydänbongailusi. :D

  VastaaPoista
 2. Onpahan pulleroita mansikoita ja wau kantarelleja, upea löytö. Sydänkivi kertoi että teillä oli sydämellinen päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli valtavan kokoisia! Ja hyviä :P Kanttarelleistakin tehty jo monenmoista herkkua. Oli ihana retki, pian pitää päästä taas uudestaan. Onneksi ei ole pitkä matka :)

   Poista
 3. Metsässä on ihanaa, lapset nauttivat, ja mikseivät aikuisetkin. Ärsykkeitä kaikille aisteille, joka kerta uusi seikkailu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, siellä mieli lepää (..mutta metsän eläimet ei, kun meidän 2vee saa huutouhmakohtauksen, kun ei saa kiivetä isoveljen perässä kalliolle ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih, eikun vaan retkelle! Metsäterapian pariin :)

   Poista
 5. Minä odotan mustikoiden kypsymistä. Pian pääsee itsekin talsimaan metsään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mustikat alkaa olla suurimmaksi osaksi kypsiä. Niitäkin kyllä retkellä poimittiin, mutta ne hävisivät heti parempiin suihin :P

   Poista
 6. Monipuolinen reissu perheelle ja kuvaajalle. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Luonnosta löytyy kyllä aina jotain mikä on ikuistamisen arvoista :) Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 7. Lapset kävivät eilen tuossa metsänreunassa keräämässä jugurttisangollisen mustikoita ja metsämasikoita. Tänä vuonna niitä tuntuu olevan runsaasti. Onni on tytär, joka seiskaluokan myötä on innostunut leipomisesta, nam mikä marjapiirakka ilmeistyi pöytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan kyllä oksat pullollaan metsämarjoja :P Ihanaa, mäkin odotan tuota aikaa kun ei tarvitse itse aina leipoa! (toivottavasti semmoinen tulee joskus ;)

   Poista
 8. Ihana retki! Usein muinaisjäännökset jätetään merkkaamatta, jotta ne säilyisivät paremmin, kuten ajattelitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Parempi tosiaan näin, että kohteet saavat olla rauhassa ja niistä saa rauhassa nauttia :)

   Poista
 9. Miten ihana kuvaretki, sydämellinenkin.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania metsäretkikuvia❤️ Ja tuo kivi!

  VastaaPoista