keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Piskuinen ryytimaa

Muutaman vuoden tauon jälkeen sain vihdoin aikaiseksi perustaa pienen kasvi/ryytimaan. Nyt vihertää jo kauniisti. Lavankaulukset sain vaarin metallipajasta. Oikein kätevä tapa perustaa pieni kasvimaa.
Yrttien lisäksi sieltä löytyy herneitä, salaattia, vihersipulia ja ruukuista minttua. Nuo vasemmalla pilkottavat isot lehdet ovat kurpitsan. Lapussa luki 'jättiläismeloni' ja hieman jännittää minkä kokoinen kurpitsa sieltä oikein kasvaakaan ja mahtuuko se edes tuohon laatikkoon?! Lasten takia tuon kurpitsan ostin, josko saataisiin halloweeniksi jotain kaiverrettavaa omasta maasta :)

Nyt kun ollaan saatu hyvin sadetta niskaan, niin seuraavaksi please äkkiä sitä lämpöä ja aurinkoa, että saadaan tomaatitkin kypsiksi ja parempiin suihin! Nih!

 
 
 
 
 

 

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Minulla taisi jäädä tuo kasvimaaprojekti hamaan tulevaisuuteen, sillä en ole vielä saanut aikaiseksi mitään sillä rintamalla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ehkä siis ensi vuonna... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista ilmaa yritin odottaa kuvien ottoa varten - sitten kyllästyin odottamaan :D No ainakin vihertää ja lisäkuvia tulee myöhemmin (jos sieltä joku kasvaa nykyistä isommaksi) Joo mäkin aina suunnittelen, välillä montakin vuotta.. Pitää kypsytellä hyvin ;)

   Poista
 2. Parvekkeella kaupungissa mennään, mutta kyllähän tuollainen puulaatikko sinne sopisi. Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin sopisi! Varsinkin tuo pieni loota on kooltaan tosi kompakti. Ja kiitos, toivottavasti rehevämpiä ja valoisampia kuvia vielä tulossa :)

   Poista
 3. Voi miten näyttää hyvältä, suloisia pieniä taimia! Tulikin mieleen, että minulla on jostain napattuja mintun taimia... Pitääpä tökätä ne maahan tai ruukkuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on nyt jo kasvaneet ihan hurjasti! Lapsetkin ihan innoissaan :D

   Poista