sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Mansikkakuohuvaa ja leivontainspiraation paluu

Kesäkuussa ollaan. Aivan upeasti toteutettu koulun kevätjuhla nautiskeltu eilen ja kohta alkaa koko perheen yhteinen ja piiiiitkä kesäloma! Sen kunniaksi hain pienen Fresitan ja pitkään tauolla ollut leivontainspiraatiokin palasi. No ei se ihmeitä tehnyt, mutta jotain kuitenkin sain aikaiseksi pieneen herkutteluun :) Tuossa siis suklainen kääretorttupohja, rahkajogurttitäytettä (jääkaapista ei löytynyt muuta) ja pensasmustikoita. Kuvissa vilahteleva amppelimansikka on väliaikaisesti sisällä turvassa. Orava karvaturpa tuli ja imuroi sen ihan tyhjäksi! Kun huomasin karvaturrin mansikkapuskan keskellä touhuamassa, oli jo myöhäistä, vain yksi mansikka jäi! MUR!

 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Voi noita oravia! Meillä tunki yksi väkisin sisälle helteiden aikaa. Onneksi mun reipas rääkäisy karkotti sen nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lähti mustakin sen verran kova ääni, että kurre juoksi karkuun minkä pikkuisista koivistaan pääsi :D

   Poista
 2. Senkin kurre! Meilläkin oravat ovat käyneet koko ajan tuttavallisemmiksi, eivätkä juuri hätkähdä ihmisiä lähellään. Ei hyvä. Ovat kyllä supersöpön näköisiä, mutta osaavat saada aikamoista tuhoakin aikaiseksi. Mutta kesälomaleivoksesi on tosi herkun näköinen. Nams.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äskenkin ajoin yhden pois, mutta se pysytteli silti koko ajan lähituntumalla - enpä paljon pelkoa tainnut herättää (en kehdannut karjua tällä kertaa ;) Lopuista leivospohjista syntyi vuorostaan mansikkaista herkkua, tuli vielä parempia. Saattoi olla jotain tekemistä kermavaahdolla ja mascarponella :P

   Poista
 3. Heh! Hiukan naurattaa... Näen kurren mansikoita posket pullolla ja sinut silmät pullollaan!! KURRE MURRRR! Ja minä kielipitkällään Fresita kuvia katselen täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noin se juurikin meni!! Toivottavasti tuli oravaiselle edes masu vähän kipeeksi ;)
   Ja Fresita oli oikein herkkua pitkästä aikaa :P

   Poista