perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappupäivän päivällinen

Vapunpäivänä nautiskeltiin muiden herkkujen muassa sitruuunakatkarapurisottoa. Risotto on aivan äärettömän helppo tehdä kuvassa näkyvästä pussista! Ensin riisi paistetaan kevyesti runsaassa oliiviöljyssä, sitten lisätään 1dl valkoviiniä, kiehautetaan ja lisätään 1litra lämmintä vettä kasvisliemikuution kera --> annetaan rauhassa kypsyä välillä sekoitellen. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen risotto on valmis! Lisätään suola maun mukaan, nokare voita ja parmesaania (lisäsin myös sitruunan kuorta ja mehua) sekä ruohosipulia. Nami nami!


 
 

 


 

4 kommenttia:

 1. Onko tämä risottopakettikin sieltä herkkukaupasta? Risotto näyttää aivan ihanalta! Käytiin Salossa moikkaamassa kummityttöä joku aika sitten ja tarkoitus oli samalla käydä myös tuossa puodissa. Valitettavasti se ei vain ollut lauantaina auki. Kuulin tällä viikolla myös heidän perjantaikassistaan, joten tuli taas yksi syy lisää selvitä jonain arkipäivänä Saloon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä sieltä :) Murena on lauantaisin auki 10-14:30. Olikohan joku poikkeuslauantai vai kävittekö tuon ajan ulkopuolella? Perjantaikassi on aivan loistava idea, tääältä voi kurkkia aina viikon kassin: http://www.herkkumurena.fi/perjantaikassi

   Poista
  2. Hyvä muisti mulla, sehän oli sunnuntai kun olimme... Plazakin oli melko hiljainen tuolloin. Kummitytöllä oli luistelunäytös ja se saneli tulopäivämme :) No, tuo lauantaiaukiolo helpottaa järjestelyjä. Onneksi muisti teki tepposet, hih.

   Poista
  3. Okei, se selittääpi asian :) Välillä torstaisin on myös late night shoppingia klo 20:00 asti. Mutta Murena on kyllä suosittelemisen arvoinen puoti :)

   Poista