perjantai 14. maaliskuuta 2014

Herkkulounaalla

Tämä kotiäiti pääsi oikein ULOS syömään tänään lounasaikaan. Harvinaista herkkua! Meinasin unohtua sinne pöytään istumaan, kunnes muistin että lastenvahti pitää jossain vaiheessa vapauttaa velvollisuuksista.

Kotikaupunkiini on avannut uusi raikas ravintola Splizzeria, jonka antimia tänään kävin maistelemassa.
Splizzeriassa tarjotaan tuoreista raaka-aineista tehtyä pizzaa, jossa on kaksi erilaista puolta eri täytteillä, joidenka maut täydentävät toisiaan. Huippukokkien suunnittelemia makuyhdistelmiä ympäri maailman - toimii! Mikä on aivan mahtavaa näin naisnäkökulmasta, niin toisen puolen voi korvata salaatilla. 

Söin Smoked Salmon / Little Italy -splizzan, josta lohipuolen otin 'zalaattina' :)

                                   Niin freshiä, kevyttä ja herkullista, namskis!

 
Suosittelen kokeilemaan! Splizzan saa muutamassa minuutissa, ei tarvitse koko lounasaikaa tuhrata ruokaa odotellessa. Toinen ravintola avataan tänä keväänä kuluessa Helsinkiin, osoitteeseen Kaivokatu 10.
                                                HERKUTTELEMISIIN!

6 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää. Täytyy käydä kokeilemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on syöty splizzaa jo kolmena päivänä peräkkäin.. :P

   Poista
 2. Ihana idea - näyttää tosi hyvältä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on loistava ja maut aivan mahtavia! Mä ainakin kaipaan aina salaattia ja tuoreita aineksia (mm. tuore ananas!) pizzaani, eli uppoaa täysin mun makuhermooni :)

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää todella herkulliselta! Täytyykin pitää paikka mielessä kun seuraavan kerran tullaan sille suunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on! Suosittelen lämpimästi. Paikka on ihanan freesi, tyylikäs ja splizzat saa makunystyrät kehräämään :P Psst, kannattaa ehdottomasti kokeilla jotain Premium -listalta..

   Poista