lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kirsikkapiirakkaa

Lupasin eilen mökkiraporttia. Olisi ihanaa sellainen tehdäkin, mutta unohdin kameran kotiin!! No, juhannus oli täynnä herkkuja, ulkoilua ja tikanheittoa. Jälkimmäistä tuli harrastettua niin, ettei oikea käsi tottele tänään ollenkaan :D Pari mökkifiiliskuvaa täytyy sentään kaivella kännykästä, mutta ennen sitä - kirsikkapiirakkaa. Mä tykkään kirsikoista kuin hullu puurosta. Melkein kaikissa muodoissa. Mm. tämä viime vuonna kokeilemani kirsikkaglögi vei kielen mennessään. Kun ei juhannuksena oikein passaa glögiä juoda, niin raapaisin kirsikkapiirakan kaapista löytyvistä aineksista.

 
 
 
 Valmispiirakkapohjaan asettelin puolitetut kirsikat ja kermaviilitäytteen, saman kuin tässä rapsupiirakassa. Ja piirakkapalan päälle kunnon lotkaus vaniljakermaa. Herkkua oli! :P
 
Ja sitten niihin eilisiin mökkitunnelmiin muutaman kuvan verran..
 
 
 
..Oikein kelpo juhannussää sitten kuitenkin saatiin! Toivottavasti tekin! :)
 
Meidän takapihalle on pikkuhiljaa valmistumassa mun pitkäaikainen unelmani - pian siitä lisää :D
 
TERKKUJA!

8 kommenttia:

  1. Nam kuulostaa todella herkulta. Noin teenkin usein sen rapsupiirakan tai mustikkapiirakan ja aina on niin hyvää, nami.

    Mukavaa juhannuspäivän iltaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä helpoistakin helpoin tapa - ja herkullinen :)

      Poista
  2. Herkullista. Mäkin olen kirsikoiden suuri ystävä. Tykkään jopa kakkukirsikoista, vaikka maultaan ovatkin esanssisia :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen kirsikoiden suuri ystävä, mutta koskaan en ole niitä testannut paistettuna ja piirakassa. Varmaan ihan superhyvää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tykkäsin! Pitää koittaa etsiä joku hyvä resepti ja tehdä jotain muutakin kirsikkapiirakkaa vielä tässä kesän kuluessa :)

      Poista
  4. Täytyykin kokeilla tuota piirakkaa, sillä minäkään en ole koskaan testannut kirskoita kypsennettyinä. Eikäkun hei, teinhän viime kesänä juustokakkua, johon laitettiin Italia-kaupasta löytämiäni hapankirsikoita (olivat muuten ihan superhyviä myös jäden kanssa). Mutta tuoreita kirsikoita en ole käyttänyt niin. Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, hapankirsikat kuulostaa hyviltä! :P Kivaa viikonlopun odottelua, Anu! :)

      Poista