sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Maaliskuun korkkaus ja kuulumiset

Täällä ollaan! Uskokaa pois :D Radiohiljaisuuteni johtuu moninaisista kiireistä. Täällä järjestellään gaalaa, tehdään töitä, pidetään kirppispöytää, kuskataan korispoikia turnauksesta toiseen, mietitään muuttoa, suunnitellaan uuden kodin rakennustarpeita, sisustamista ja kalustamista. Nämä siis lastenhoidon sekä flunssan sairastamisen lisäksi ja mainitakseni vaan muutaman asian.. ;)

No yhtä kaikki meidän muutto uuteen kotiin, nykyisestä asunnostamme 100 metrin päässä sijaitsevaan puolivalmiiseen omakotitaloon häämöttää lähellä, huhtikuun alussa. Talo on sisältä valmis, mutta piha, terassi ja parveke tekemättä. Tähän siis olemme etsineet kuumeisesti rakennusmiestä ja huomenna toivottavasti saadaan tarjous parvekkeen lasikaideasennuksesta.

Yhden konreettisen asian sentään sain taloon hoidettua, tilattua poreammeen! First things first, right? No amme oli puolipakko tilatakin, koska kylppärissä on ammeelle paikka, jossa putket vaativasti töröttää. Päädyimme paikallisen, eli salolaisen firman Novitekin tekemään Helmi -porealtaaseen. Selkähierontaa, aromaterapiaa, ledivaloja ja ylläpitolämmitin - käytössä sen sitten näkee mikä on tarpeellista ja mikä ei :) Kerron siis käyttökokemuksia myöhemmin!

Kuva Novitek

Bloginkin luonne arjen pienistä iloista muuttuu todennäköisesti hetkeksi 'raksablogiksi' jossa päivitellään ja ihmetellään kaikenmoista pihan istutuksista sisustushommeleihin. Kuvien kera tietty! Yhden asian oon päättänyt, haluan vihdoin kasvihuoneen, jee!

RENTOA SUNNUNTAI-ILTAA JA TEHOKASTA UUTTA VIIKKOA!

12 kommenttia:

 1. Tehokas olet, kun kaikki langat pidät käsissäsi. Mielenkiinnolla kuvia uudesta kodistanne odotellaan, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suska! Vaihtelevalla menestyksellä langat kätösissä pysyy ;D

   Poista
 2. Huh, ei ihme, että on ollut hiljaista! Pelkkä listan lukeminen laittoi jo hengästyttämään. Innolla odotan minäkin kuvia uudesta kodista ja ihmettelyjäsi pihasta ja muista jutuista. Tsemppiä vauhdikkaaseen arkeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Hengästyttää täälläkin välillä, mutta eiköhän keväämmällä muuton jälkeen ala helpottamaan - vai sittenköhän se vasta alkaakin? :D

   Poista
 3. Varmasti rentouttavia kylpyhetkiä tiedossa tuossa ammeessa :-)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä pyöritykseen. Mukava kuitenkin, että pysytty edelleen samoilla kulmilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! :) Niin on munkin mielestä, nää on kivat hoodit :)

   Poista
 5. Huuh, itseäkin alkoi hengästyttää täällä. :D Tsemppiä projekteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :) Kiitos Heidi! Onneksi kaikki on kuitenkin kivaa tekemistä :)

   Poista
 6. Tsemppiä urakkaan! Ja vitsit, että olen kateellinen tuosta poreammeesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani! :) Saas nähdä miten usein ammetta tulee täytettyä :D Mutta varmasti ihana rentoutumispaikka :)

   Poista