maanantai 26. tammikuuta 2015

Taivaalliset tuoksukynttilät

Löysin Sokokselta ihan parhaita kynttilöitä. Nimittäin Latviassa valmistettuja Isle of Wolf -tuoksukynttilöitä. Kanelin tuoksuista kynttilää polttelin joulukuussa ja nyt kevään kynnyksellä White Tea & Linen on niin herkullisen ihanan raikas! Rose Absoluten ostin joululahjaksi äidilleni ja nyt ALE:sta itsellenikin. (Tuoksuu vieläkin paremmalta kuin hinnat olivat -70% ;D ) Alta löytyy tietoisku näistä käsityönä tehdyistä 100% luonnollisista tuoksuvaisista :)

Tykkäätkö tuoksukynttilöistä vai pukkaako päänsärkyä..?


 

LISÄTIETOA
Vilksala (eng. Island of Wolf) on perheomistuksessa oleva, historiallinen kartano Latvian länsiosissa. Se on tunnettu ainutlaatuisista arkkitehtonisista yksityiskohdistaan, autenttisesta ilmapiiristään ja hyvin hoidetuista rakennuksistaan ja puutarhastaan. Nyt Vilksala kartano herättää kynttilöiden teon historiallisen käsityötaidon. Kynttilöiden valmistus oli yksi askare joka kuului perinteisesti kartanon toimintoihin. Isle of Wolf –kynttilät valmistetaan käsityönä 100% luonnollisista kasvivahoista, jotka mahdollistavat puhtaan ja pitkän palamisajan ja ovat täysin maatuvia ja uusiutuvia raaka-aineita. kynttilöissä ei käytetä parafiinivahoja jotka savuttavat ja lisäävät myrkyllisten aineiden pääsyä huoneilmaan. tuoksut ovat 100% luonnollisia, valmistettu puhtaista eteerisistä öljyistä. kynttilöissä ei käytetä synteettisiä hajusteita jotka höyrystyvät huoneilmaan epäterveellisinä kemikaaleina. Kynttilät on valmistettu korkealaatuiseen lasiin joka tekee kynttilöistä erityisen turvallisia. Niiden sydän on lyijytön ja se on valmistettu Better Cotton Initiative –ohjelman kautta tuotetusta puuvillasta. Sydän testataan helpon sytyttämisen ja sammuttamisen, tasaisen palamisen sekä optimaalisen tuoksua levittävän sulamisen varmistamiseksi. Lasin pohjalla on eristys joka estää kynttilän kuumuutta vahingoittamasta huonekaluja. Kynttilät on valmistettu ja testattu RAL-GZ 041 –laatutakuustandardin mukaisesti. Paloaika noin 40 tuntia.

12 kommenttia:

 1. Vou, kuulostaa hyvältä! Onkohan näitä muualla myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja varsinkin tuoksuu ♥ Enpä osaa sanoa mahtaako saada muualta..

   Poista
 2. Tykkäisin tuoksukynttilöistä, mutta mieheni astman vuoksi niitä ei meillä voida käyttää. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astman kanssa ne ei varmasti sovikaan yhteen. Onneksi sentään tavallisia voi poltella :)

   Poista
 3. Joulun jälkeen on kummasti jäänyt kynttilöiden polttelu. Ihanan tuoksuisiahan tuoksukynttilät ovat. Jokin keväinen tuoksu voisi olla paikallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on jäänyt polttelu päälle ;D
   Tuo valkoinen tee & puuvilla on kyllä ihana tuoksu - en osaa sitä kuvailla kuin yhdellä sanalla: raikas.

   Poista
 4. Onpa kauniita kynttilöitä! Tykkään kovasti tuoksukynttilöistä. Toki täytyy sanoa, että joissakin on niin voimakas tuoksu, että menee jo päänsäryn puolelle, mutta valikoiden löytää juuri sopivan vienosti ihanaa tuoksua kotiin antavat yksilöt. Täytyykin käydä Sokoksella kurkkimassa olisiko näitä vielä jäljellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tykkään hirveesti ja lisäksi vielä tuo 100% luonnollisuus puhuttelee. Mä luulen, että saatan löytää itseni Sokkarilta vielä.. :)

   Poista
 5. Mä olen hurahtanut tuoksukynttilöihin vähän liiankin kanssa. Niitä on kiva poltella kylpyhuoneessa. Tuoksu ei saa olla kuitenkaan liian voimakas. Muuten tulee helposti päänsärky. Siksi niitä ehkä mieluiten poltan juuri kylppärissä. Kiitos muuten Miru Tallinnan vinkistä. Siitä ja muutamasta muusta paikasta tulossa pian juttua meidän blogiin. Loppuviikosta palaamme heittämääsi haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva mielenkiinnolla jään odottelemaan raporttia! :)

   Poista
 6. Tuoksukynttilät on ihania...pääsääntöisesti...löytyy kyllä liian voimakkaalle tuoksuvia, jotka aiheuttavat päänsärkyä, mutta tykkään tuoksukynttilöistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, mutta markkinoilta löytyy monenmoisia - nämä kyllä ovat tosi laadukkaita :)

   Poista