keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kesäkurpitsan kukkia

Oletkos koskaan maistanut kesäkurpitsan kukkia?
Katsoin joskus Anthony Bourdainin Italia -jaksoa ja siitä jäi mieleeni friteeratut kesäkurpitsan kukat. Sitten bongasin Maku -lehden FB:stä jutun liittyen samaan herkkuun. Päätinpä sitten kokeilla niitä helpoimmalla mahdollisella tavalla; täytin kukat Ricotta -juustolla, kieritin ne kananmunassa, jauhoissa ja paistoin öljyssä. Mä tykkäsin! Näitä pitää tehdä uudestaankin :)

 
 
 

 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Mies sai vihdoin joltain työmaalta niitä kasvilavakehikoita. Josko ensi kesänä meillä olisi pieni kasvimaa pihalla, niin sinne saisi istutettua kesäkurpitsaakin - ja voisi kokeilla myös tätä :) Rentoa viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin - mies ehkä vähän katsoi kieroon kun ilmoitin, että nyt syödään kukkia :D Mä olen kanssa suunnitellut hankkivani lisää niitä kehikoita! Herneille oma, yrteille oma yms. Suloista sunnuntaita!

      Poista