torstai 24. heinäkuuta 2014

Hiekkalaatikkovahdin lepopaikka - ekotuoli!

Mies on tänä kesänä rakentanut terassiltamme kulun varastolle sekä samalla laajensi varaston terassia. Siihen yhteyteen tehtiin myös lapsukaisille oma hiekkalaatikko. Ja mitä sitten vielä tarvittiin - tietenkin äidille oma lepopaikka vahtipaikka hiekkalaatikon viereen. Nyt kelpaa!

Tuoli on ECO Furnin palikoista koottava 'ekotuoli' ja täytyy sanoa, että siinä on aivan superhyvä istua. Hankin siihen sopivan pöydänkin, johon voi laittaa vahtivuorolla kaiken tarpeellisen ;)

Huomaa tuunattu hiekkalaatikon kaivuri :D Se oli parhaat päivänsä nähnyt, auringossa haalistunut ja se piti tietenkin saada uuteen ympäristöönsä sopivaksi. Kaivuri hiottiin sekä maalattiin kromilla ja ruskealla - johan sointuu! :)


 
 

2 kommenttia:

 1. Onpahan hauskan mallinen tuoli, tuo kaivurin maalaminen on käynyt meilläkin mielessä erään kerran. Toinen mikä kaipaisi jotain kaunistamista meillä on lapsen ulkokiikkuteline. Se hirvittävä viehrä on oikeasti NIIIN silmiin pistävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa! Ja istumismukavuuskin sitä luokkaa, että kelpaa mutsin pötkötellä :)
   Mä ihmettelen myös, miks kaikissa leikkitelineissä/keinuissa yms. on se kauhea vihreä väri?? Onneksi maalilla saa ihmeitä aikaan :) (Kaivurissa käytettiin peltikattomaalia..)

   Poista