perjantai 16. tammikuuta 2015

Kevätkeittiö

Sisustushaaveissani on ollut jo pitkään uuden pöydän ja tuolien hankkiminen keittiöön. Pöytä kotiutui meille jo jouluksi ja tuolit pari päivää sitten. Vanha Ikean pöytä tuoleineen sai siis lähtöpassit kierrätyskeskukseen ja tilalle tuli puusepän tekemä läpikuultavan valkoiseksi maalattu saarnipöytä ja Laulumaalta tilatut simppelit valkoiset tuolit. Keittiö raikastui kertaheitolla! Nyt tuntui häivähdys kevättäkin jo rinnassa ja ensimmäinen sipulikukkaistutuskin hankittu! Helmililjojen puhkeamista siis odotellessa ♥

 
 
 
 
 
 
Onko yhtään kevätfiilistä pulpahdellut pintaan siellä ruudun toisella puolen..?
RENTOA PERJANTAITA KAIKILLE!

18 kommenttia:

 1. Olipa tutun näköinen liitos tuossa ekassa kuvassa. Sama löytyy meidän ruokapöydästä. On kyllä ollut niin hyvä hankinta! Mukavaa viikonloppua myös teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on ollut toimiva :)
   Ja kiitos samoin teille!!

   Poista
 2. On kevätfiilistä ja oranssi tulppaanikimppu keittiönpöydällä! :) Rentoa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa! Jotenkin niin Tipulan väri :D
   Mukavaa viikkistä!

   Poista
 3. Niin keväinen fiilis tuli sinun kuvistasi. =)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika's! :) Itsellekin se kevätolo vihdoin tuli, kun raaskin viime hetkillä Nuutinpäivänä luopua kuusesta ja jouluvaloista :D Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Upea pöytä! Myös tuolit miellyttävät silmääni, keveännäköiset.:) Mulla on ollut mielessä keittiönpöydän uudistaminen, mutta pakko varmaan odottaa kesää, että voi tehdä sitä vaikka autokatoksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina K! :) Olen kyllä itsekin tyytyväinen pöytään ja se varmasti kestää käyttöä pitkään.. Tuoleistakin tykkään, ovat käytössäkin keveät ja keittön ilmeestä tuli niiden kanssa paljon modernimpi :)

   Poista
 5. Pöytä näyttää kauniilta. Täälläkin haaveissa uusi pöytä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)
   Haaveillut olen mäkin näistä pitkään.. Ensin vanha pöytä maalattiin valkoiseksi eikä lopputulos ollut kaikkein onnistunein, mutta menetteli. No, sitten aika ei riittänytkään tuolien maalamiseen - projekti jäi siis kesken.. Joten nyt olen uuteen pöytään ja tuoleihin ääreistyytyväinen :D Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Kyllä vain näyttää kauniilta ja raikkaalta! Varsinkin tuo puusepän tekemä pöytä näyttää todella hienolta. Meillä on myös hieman myöhemmin keväällä luvassa kodinhoitohuoneen kunnostusta ja ehostusta. Tässä vaiheessa vuotta tosiaan kaipaa jo hieman kevättä sisustukseen; itse vaihdoin sohvatyynyjen päällisiä hieman valkoiseen ja maanläheisiin sävyihin. Ja kukat...ne vasta tekevätkin kevään <3 Hyvää ja leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Milla! :)
   En voi kun olla tyytyväinen, edelliset kalusteet kun palvelivat ihan älyttömän kauan ja face liftiä keittiöön jo kaivattiinkin. Muutos saatiin sopivasti näin kevään kynnyksellä - tykkään!
   Uusia tyynynpäällisiä haluaisin minäkin... ;) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 7. Teillähän raikasta :) Kyllä kevätfiilistä on jo, varsinkin nyt kun aurinko hieman jopa näkyy välillä. Tosin se paljastaa sen tosiasian, että pitäisi nuo ikkunat mitä pikimmiten pestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :)
   Hei täällä ihan sama juttu; ihana aurinko - järkyttävät ikkunat! :D

   Poista
 8. Raikkaalta näyttää tosiaan ja kaunis tuo pöytä taitavasti tehtyine liitoksineen! Tuollainen pitkään ja hartaasti kaivattu muutos tuo kyllä ison ilon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :)
   Niin totta, ihanaa kun vihdoinkin sai keittiöön uuden lookin - kyllä kelpaa taas kokkailla :D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Jani! Tykkään kyllä itsekin kovasti :)

   Poista