keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Parvekekahvit, anyone?

Alkuun täällä uudessa kodissa oli kauhea pelko päällä, etteivät muksut vaan vahingossakaan löytäisi tietään keskeneräiselle ja kaiteettomalle parvekkeelle. Mutta onneksi jo parin viikon asumisen jälkeen sai huokaista helpotuksesta ja asentajat saapuivat. Ennen lasikaiteita parvekkeen lattiaan asennettiin kuvassa näkyvä komposiittilaudoitus, joka on täysin huoltovapaa. Sehän sopii mulle, kun luullakseni alapihalle paraikaa valmistuvan puuterassin kimpussa saa maali- ja öljypurkkien kanssa häärätä ihan riittämiin!

ENNEN
 
JÄLKEEN


 
 

 
Vielä on parvekkeen sisustaminen vähän kesken, kun ei oikein tiedä miten tilan käyttäisi järkevimmin. Tuon terassiryhmän koppasin (lue: viimeisillä voimillani raahasin (oli muuten painava)) mukaan Ikeasta. Samoin sieltä tarttui mukaan tuo oliivipuu. Mansikkaviineri taas on ostettu mieheni toimesta aamulla paikallisesta leipomosta, joka oli siis aivan pakko syödä välittämättä tulevasta bikinikesästä ;)
 
 

10 kommenttia:

 1. Parvekekahvit aurinkoisessa kelissä kuulostaa kivalta, ja vielä noin upeaa metsämaisemaa katsellen! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisema oli aika karu muuttaessa, mutta nyt on jo ihana katsoa ikkunasta ulos kun vihertää kunnolla :)

   Poista
 2. Onpa teillä ihanan iso parveke/terassi :) Siellä kelpaa kahvikupposet nauttia koko kesän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä ihan mukavasti tilaa - sisustusongelmia tuottaa :D Juu vaikka oli ekat kahvit, niin ei varmasti vikat :)

   Poista
 3. Kyllä tuolla kelpaa oleskella. Eikä taida pieni sadekaan haitata, kun ei ole taivasalla. :) Yksikerroksisen talon huono puoli on ehdottomasti parvekkeettomuus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, sateellakin voi nautiskella kahveja :) Mutta kyllä löytyy 2 -kerroksisuudestakin huonot puolensa..

   Poista
 4. Komposiitti on todella huoltovapaata ja kaunista. Meidän sisääntuloportaamme ja etuterassi päällystettiin viime kesänä sillä. Hieno parveke, jolla kelpaa kahvitella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti myös tuosta materiaalista.

   Poista
 5. Parkekahvit, terassikahvit, ulkokahvit- kaikki käy! Meillä ei ole terassia, mutta oma "nurkkaus" kyllä löytyy kahvitteluun että grillaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä - kaikki käy :D Kiva, että oma tila 'ulkona syömiseen' löytyy.. :)

   Poista