sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Konkkaronkka Kroatiassa

Heippa pitkästä aikaa! Meidän rytmiryhmä kävi lomailemassa Kroatiassa (Dubrovinik) ja nautiskeli kiireettömyydestä, aivan upeista maisemista ja lämmöstä. Mutta mitäpä olis matka ilman lasten sairasteluja, 2/3 oli kuumeessa puolitoista vuorokautta, muttei annettu sen haitata - isännyksen kanssa sujuvasti jaettiin allas- ja hoitovuorot :D
Kroatian tärkeä elinkeino on turismi ja sen huomaa, heillä on erittäin hieno palveluasenne - taksikuskista lähtien. Arvostan. Varmasti menemme myös uudestaan ja lämpimästi suosittelen käymään! Pidemmittä puheitta kuvakollaasiin.. :)

 
 
  

6 kommenttia:

 1. Ihana matka ollut teillä kuvista päätellen! Tahtoisin itse myös käydä tuolla Kroatiassa kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä niin kaunista - lämmöllä voin suositella!

   Poista
 2. Eihän tähän muuta voi kommentoida kuin, että ihanalta näyttää! Ei varmasti ollut meidänkään viimeinen reissu Kroatiaan, niin kovasti ihastuttiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiholla näitä jo katselee itsekin - varmasti uudestaan sieltä vielä itsemme löydämme :) (Lentoaikakin valtavan kätevä!)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja upean näköinen paikka! Kroatia kiinnostaa minuakin, mutta tuo meidän setä, joka on ollut "niillä seuduilla" pariin otteeseen rauhanturvaajana ei ole erityisen kiinnostunut palaamaan vanhoille kotikulmilleen (mitä sitä mennä sellaiseen paikkaan, jossa on jo ollut... höh...mutku ei kaikki ole olleet...). Taivuttelut jatkuvat entistä hanakammin taas näiden kuvien ja kokemusten jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet! No eikun vaan jatkat sinnikkäästi - on siellä sen verran ihanaa.. Mutta kyllä oli sodastakin vielä muistoja - taksikuski näytti tuhoutuneita hotelleja ja rakennuksia, jotka olivat vieläkin kunnostuksen alla..

   Poista