sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Villan syysasu ja viimeiset herkut

Olen tyhjentänyt pikkuhiljaa villaa, kun kasvit alkoivat jo sanoa itseään irti. Kurkkua, tomaattia, iso kasa chilejä ja paprikoita sieltä vielä viimemetreillä saatiin. Nyt villassa on enää mansikka, joka kovasti vieläkin koittaa puskea marjaa sekä viinirypäle, joka on terttuja pullollaan. Huuruisen villan läpi erottaa pikku syöpöttelijän, joka vetelee kovaa tahtia viinirypäleitä nassuunsa ♥ Oliivipuu on tarkoitus siirtää sisälle, josko sen saisi pidettyä hengissä talven yli.

 
 
Seuraavaksi pitääkin lähteä valo-ostoksille, että villaan saadaan joulunodotustunnelmaa! Siitä lisää tuonnempana joulublogini puolella, johon siirryn fiilistelemään loppuvuodeksi :)
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

http://jouluttelua.blogspot.fi/

15 kommenttia:

 1. Upea oliivipuu! Toivottavasti pysyy hyvänä. Ja suloinen herkuttelijakin siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykännyt siitä ihan hurjasti, toivottavasti se jaksaa sinnitellä talven yli! Se kuulemma tiputtaa kaikki lehtensäkin ja on aika surkeana, mutta keväällä alkaa sitten puskea uutta :)

   Poista
 2. Oijoi, kovasti odottelen jo villan jouluilmettä. Voi hyvin, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivakiva♥ Meillä kun pihatyöt edelleen kesken, niin myös valaistus puuttuu takapihalta. Villa saakin sitten toimia meidän valonlähteenä talven yli :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Rypäleet näyttää kuvassa isoilta! Todellisuudessa ne on ihan pikkuriikkisiä :D Toivottavasti köynnökset jaksaa talvehtia ja saadaan ensi vuonnakin satoa :)

   Poista
 4. Huomasin että bloggerin profiilikuva oli vaihtunut jouluisaksi, jee joulublogi. Siirryn sinne ilman muuta. <3

  Mukavaa alkanutta viikkoa Miru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa jouluttelemaan ;) ♥ Kivaa uutta viikkoa Tiia!

   Poista
 5. Jouluttelua-jutuissa ollaan mukana! Mukavaa Miru!

  VastaaPoista
 6. Vautsi mitkä rypäleet ja oliivipuu on ihana. Haaveilen oliiivpuusta, mutta minun hoidossa sille takuuvarmasti kävisi huonosti. Muuten blogissani olisi sinulle tunnustus ja kysymyksiä! Käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tykkään tuosta oliivipuusta ihan valtavasti ja tänään siirsin sen sisätiloihin, josko pakkanen puree jo yöllä.. Kiitos haasteesta, käyn kurkkimassa :)

   Poista
 7. Näyttää niin upeilta nuo viinirypäleet. Nams.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! :) Nämä oli ensimmäiset kasvattamani viinirypäleet ja jotain niiden kanssa mokasin, kun näkö oli paljon parempi kuin maku :D Mutta onneksi ne oli ainakin 2veen mielestä herkkua, vaikka vähän kirpeitä olivatkin :)

   Poista
 8. Blogissani on sinulle haaste <3

  VastaaPoista