torstai 18. kesäkuuta 2015

Mustikoita!

Eilinen pistäytyminen takapihan metsikössä paljasti jo näin isoja mustikoita! Aika nastaa, että piirakka-ainekset löytyy kohta ihan nurkilta ♥ Löytyi sieltä ihania rivejä puolukan kellokukkiakin. Sukelsin aina vaan syvemmälle mättäisiin kuvaillen, kun havahduin esikoisen huutoon 'äitiiii, missä oleeet!!' Ilmeisesti hieman liian syvällä? :D

 
 
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Mukavaa juhannusta ja mustikoiden kypsymisen odotusta!

  VastaaPoista
 2. Hih, ihana makrokuvailija! :D Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika rentouttavaa puuhaa sukellella mättäissä :D Kiitos Emonen!

   Poista
 3. Upeita kuvia taas ja voihan vitsit, ovatpa mustikat ehtineet jo pitkälle. Metsässä on helppo hukata seuralaisia. Meillä kävi vähän samalla tavalla kun olimme vappuna geokätköilemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu! :) Mäkin yllätyin, miten mustikat näyttivät jo mustikoilta :D Toki vain sellaisilla paikoilla, mihin aurinko osuu.

   Poista
 4. Hih!;D Kauniita kuvia todellakin!<3 Sanoisin, että onneksi ei vielä ole mustikat kypsiä, sillä mulle se on sellainen keskikesän merkki. Ihmettelen, miksi juhannusta kutsutaan keskikesän juhlaksi, sillä eihän kesä ole vielä kunnolla alkanutkaan!;D Ihanaa juhannusta Miru!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Taina! :) Juu ei tästä kelistä keskikesä ensimmäisenä tule mieleen.. Josko ne kelit sitten myöhemmin koittais, ettei kesä jää kokonaan välistä :D Ihanaa Juhannnusta!

   Poista
 5. Mustikkaan pääsyä jo odotan innolla. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista