...sanoo
Soppa365! Ja meikä meni ja uskoi! Meillä nimittäin jo harjoiteltiin laskiaista varten ja leivottiin tavispullien lisäksi laskiaiswrappeja. Lisää niistä voit kurkkia
täältäkin. Tavalliset bullarnat saivat sisäänsä mustikkahilloa ja kermavaahtoa. Laskiaiswrappeihin laitettiin perinteisesti kerman lisäksi mantelimassaa. Herkullista! 'Eat me' they said - and I ate! :P
ILOISTA LASKIAISEN ODOTTELUA!
Oi vitsi! Herkullisen näköistä. :P
VastaaPoistaJa olivat kyllä tosi hyviä - onneksi tää oli vasta harjoittelukierros ;P
PoistaMuutama päivä sitten luin, että Ruotsissa nämä ovat nyt uusi hitti :) Herkullisen näköisiä ovat.
VastaaPoistaSen jutun mäkin bongasin - linkitin sen tuohon ylöskin :) Fiksuja nuo ruotsalaiset, kun keksivät tän herkun :P
PoistaJos tästä kuvaruudun kautta voisi syödä, niin olisin kyllä syönyt minäkin ;) Ihania bullareita ja wrapeja. Kivaa alkavaa viikkoa!
VastaaPoistaOlivat kyllä vähän liiankin hyviä - kermavaahtokin loppui kesken kun päästiin herkuttelun makuun :D
PoistaMantelimassa on herkkua, joten nuo wrapit houkuttelevat!
VastaaPoistaSamoin, tykkään! :P Mun mielestäni mantelimassa oli helpompi levittääkin pullawrapille, kuin laittaa pullan sisään ja wrapissa se maistui tasaisesti koko wrapin mitan - nam!
Poista