sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tänä vuonna laskiaispulla ei ole pyöreä..

...sanoo Soppa365! Ja meikä meni ja uskoi! Meillä nimittäin jo harjoiteltiin laskiaista varten ja leivottiin tavispullien lisäksi laskiaiswrappeja. Lisää niistä voit kurkkia täältäkin. Tavalliset bullarnat saivat sisäänsä mustikkahilloa ja kermavaahtoa. Laskiaiswrappeihin laitettiin perinteisesti kerman lisäksi mantelimassaa. Herkullista! 'Eat me' they said - and I ate! :P

 
 
 

 
ILOISTA LASKIAISEN ODOTTELUA!

8 kommenttia:

  1. Oi vitsi! Herkullisen näköistä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olivat kyllä tosi hyviä - onneksi tää oli vasta harjoittelukierros ;P

      Poista
  2. Muutama päivä sitten luin, että Ruotsissa nämä ovat nyt uusi hitti :) Herkullisen näköisiä ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen jutun mäkin bongasin - linkitin sen tuohon ylöskin :) Fiksuja nuo ruotsalaiset, kun keksivät tän herkun :P

      Poista
  3. Jos tästä kuvaruudun kautta voisi syödä, niin olisin kyllä syönyt minäkin ;) Ihania bullareita ja wrapeja. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä vähän liiankin hyviä - kermavaahtokin loppui kesken kun päästiin herkuttelun makuun :D

      Poista
  4. Mantelimassa on herkkua, joten nuo wrapit houkuttelevat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, tykkään! :P Mun mielestäni mantelimassa oli helpompi levittääkin pullawrapille, kuin laittaa pullan sisään ja wrapissa se maistui tasaisesti koko wrapin mitan - nam!

      Poista