keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Juhlintaa ja sairastelua

Täällä on vietetty syntymäpäiviä ja sairaslomapäiviä vuoron perään. Herkuteltu kakuilla ja antibiooteilla. Tuli pakosti pieni blogitaukokin. Ikkunaruudun läpi olen katsellut ihania aurinkoisia ja keväisiä päiviä.. Josko pian virus olisi jo kolunnut koko perheen ja sille saisi näyttää ovea..

Ensin täällä sairasti vanhemmat, sitten lapset vuoronperää.Oman synttäripäiväni aamuna olin ihan kukkuluuruu ja kipeä, mutta pöytä oli katettuna aivan ihanilla herkuilla mm. prinsessakakulla ja koitin niistä nautiskella, minkä yskältäni kykenin.
Pieni pakettikin pöydässä odotti ja sieltä kuoriutui tämä ihana kello <3Keskimmäisen lapsukaisen synttärit olivat eilen, mutta sankari itse niin kipeä, että sohvalta ei ole liikuttu mihinkään ja sama meno jatkuu.. Josko sunnuntaina päästäisiin kuitenkin viettämään juhlia perheen ja suvun kesken!

Pikaiselta kauppareissulta sain napattua vähän kevättä kotiin, kun sitä ei ulos voi vielä mennä vastaanottamaan.                                       NAUTTIKAAHAN AURINGOSTA! (meidänkin puolesta)4 kommenttia:

 1. Voi, pikaista paranemista teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi paranemisen tiellä jo ollaan.. Neljästi käytetty lääkäripalveluita tällä viikolla, huh!

   Poista
 2. Pikaista paranemista täältäkin ja isot synttärionnittelut näin jälkikäteen! Ihan tajuttoman sitkeitä tauteja ollut liikkeellä tänä "talvena". Eivät lähde edes kulumalla pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toivottavasti täällä oltaisiin jo voiton puolella..

   Poista