torstai 6. helmikuuta 2014

Talven lempikengät

Kuulee puhuttavan 'kenkäfriikeistä', enkä lukeudu ollenkaan heihin. Tai siis lukeutunut. Olen tehnyt parannuksen tässä 'vanhemmalla' iällä ja nykyään tulee hankittua kenkiä vähän enemmän.. Totta puhuen kyllä harkitsen hankinnat tarkkaan. Ostan tarkoituksenmukaisia ja hyvälaatuisia kenkiä, varsinkin jos löydän hyvän tarjouksen. Ehdottomasti parhaimpiin kenkälöytöihin lukeutuu nämä ZDAR -huopikkaat. Kyllä muuten varpaat tarkenee Suomen kovassakin talvessa! Vänkä ulkonäkö ehdottomasti plussaa :)

Hankin muutama vuosi takaperin ensin ZDAR:in Katharina -huopikkaat, Natural -väriset.Näihin ihastuneena googlettelin kengistä lisätietoa ja huomasin, että niitä on saatavana myös valkoisena! Tietty aloin unelmoida niistäkin ja viime kesänä törmäsin netissä sattumalta pieneen suomalaiseen verkkokauppaan, jossa bongasin kyseiset popot todella tuntuvalla alennuksella! Ei tarvitse varmaan kertoa miten siinä kävi:Mutta enpä ole näitä kenkähankintoja katunut ja ovat kovin ahkerassa käytössä!
Normaalisti kengänkokoni on 39, mutta nämä ovat reilua kokoa ja mulle sopii koko 38.
Kengät ovat valmistettu Saksassa ja huovutettu 100% lampaanvillasta. Kyllä tarkenee! :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat <3 Oon aina kummastellut näitä kenkäfriikkejä, sillä itse ostan jalkineet, kun sellaisia tarvitsen, en muuten...ostamattomuus johtuu ehkä myös siitä, että kengän koko on 41 ja lesti on leveä, niin ei kamalasti houkuta mennä kauppaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun joku muukin tykkää :) Joo varmasti rajoittaa kenkäkaupoissa juoksemista sekin, jos ei löydä helposti sopivia kenkiä..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä popot on kyllä mahtikset! Eikun kuukkeli kuumaksi, varo vaan ettei kohta löydy näitä eteisestä :D

   Poista